خانه / صنایع غذایی / کاملترین فایل جزوه تخمیر دکتر فرمانی

کاملترین فایل جزوه تخمیر دکتر فرمانی

نکات برجسته و مهم درس تخمیر، مناسب برای کنکور دکتری صنایع غذایی

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
تعداد صفحات 100
حجم فایل 3.202 مگا بایت
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

نکات برجسته و مهم درس تخمیر، مناسب برای کنکور دکتری صنایع غذایی

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مطلب مفید دیگر:  فایل کاربردی پروژه کارآفرینی تولید رشته آشی و پلویی

جعبه دانلود

همچنین ببینید

دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی 33 صفحه

استخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است در فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *