خانه / مهندسی شیمی / دانلود آزمونهای روغن 30 ص 41 صفحه
دانلود آزمونهای روغن 30 ص تحقیق آزمونهای روغن 30 ص مقاله آزمونهای روغن 30 ص آزمونهای روغن 30 ص

دانلود آزمونهای روغن 30 ص 41 صفحه

شما برای دریافت دانلود آزمونهای روغن 30 ص به سل دیجی وارد شده اید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم قسمتی از متن و توضیحات دانلود آزمونهای روغن 30 ص را در زیر مشاهده کنید.

دانلود آزمونهای روغن 30 ص تحقیق آزمونهای روغن 30 ص مقاله آزمونهای روغن 30 ص آزمونهای روغن 30 ص

دسته بندی: مهندسی شیمی

فرمت فایل: zip

تعداد صفحات: 41

حجم فایل: 234 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل:

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 41 صفحه

آزمون های روغن : در بسته بندی مشخصات زیر باید درج شده باشد : نام كارخانه – نوع روغن – سری ساخت – وزن روغن – پروانه ساخت و بهره برداری – تاریخ تولید و انقضا در تمامی آزمایشها برای نمونه برداری از روغن جامد باید از عمق آن استفاده كنیم و در مورد روغن مایع باید قبلاً آنرا هم بزنیم چون قسمت سطحی روغن در تماس با هوا بوده و فاكتورهای بدست آمده قابل اطمینان نیستند .
عدد پراكسید : عدد پراكسید : میلی اكی والان پراكسید است كه در یك كیلوگرم روغن یا چربی وجود دارد .
اسیدهای چرب اشباع نشده در محل پیوند دوگانه اكسیژن را جذب كرده و پراكسید تولید می كنند.
پراكسید ها از نظر شیمیایی بسیار فعالند ، محصولات اولیه اكسیداسیون روغن ها و چربیها هستند و ارتباط مستقیمی بین عدد پراكسید و میزان فساد روغن وجود دارد .
اساس كار : پراكسید ید موجود در یدورپتاسیم را آزاد می كند .
مقدار ید آزاد شده با تیوسولفات سدیم اندازه گیری می شود .
روش كار : 5 گرم از نمونه روغن را وزن می كنیم (اگر نمونه جامد است قبلاً باید ذوب شود) سپس 30 میلی لیتر از محلول كلروفرم و اسید استیك (به نسبت 2 به 3) و بعد از آن 5/0 میلی لیتر محلول یدور پتاسیم اشباع می ریزیم .
بعد از 1 دقیقه 30 میلی لیتر آب مقطر می ریزیم .
سپس چند قطره معرف چسب نشاسته اضافه می كنیم .
با تیوسولفات سدیم 01/0 نرمال تا از بین رفتن تیرگی تیتر می كنیم تا شفاف شود .
اسیدیته اسیدیته یا عدد اسیدی : تعداد میلی گرم هیدروكسید پتاسیم لازم برای خنثی كردن اسیدهای چرب آزاد یك گرم نمونه این فاكتور درجه هیدرولیز ، خلوص و تازگی یا كهنگی روغنها را نشان می دهد .
روش كار : 4/56 گرم از نمونه روغن را وزن می كنیم سپس 50 میلی لیتر از الكل در حال جوش كه قبلاً خنثی شده به نمونه روغن اضافه می كنیم .
یكی دو قطره فنل فتالئین اضافه كرده و با پتاس 1/0 نرمال تیتر می كنیم تا رنگ صورتی ایجاد شود .
اگر بر حسب اسیداولئیك باشد : اگر بر حسب اسید پالمتیك باشد : عدد صابونی : عدد صابونی : مقدار میلی گرم هیدروكسید پتاسیم كه برای صابونی كردن یك گرم روغن لازم است .
اساس عمل عبارت است از صابونی كردن وزن معینی از روغن با مقدار مشخصی پتاس الكلی و سپس تیتراسیون پتاس اضافی .
روش كار : 5 گرم از نمونه وزن كرده 50 میلی لیتر پتاس الكلی و 2 عدد سنگ جوش اضافه می كنیم .
روی ارلن لوله مبرد قرار داده و حرارت می دهیم تا به مدت 1 ساعت بجوشد .
بعد از بالای لوله اب مقطر می ریزیم و تا پایین می شوییم .
چند قطره فنل فتالئین ریخته و تا بی رنگ شدن با اسید كلریدریك 5/0 نرمال تیتر می كنیم .
همه این مراحل را بدون نمونه برای بدست آوردن شاهد انجام می دهیم .
B = حجم مصرفی نمونه S = حجم مصرفی شاهد ضریب شكست : هر نمونه ای از روغن ضریب شكست خاصی دارد برای تشخیص روغنها و چربی ها و كشف تقلبات هم چنین پی بردن به شفافیت و ناخالصی آنها انجام می شود .
روش كار : بوسیله دستگاه رفراكتومتر انجام می شود .
چون طبق استاندارد هر نمونه باید در دمای معینی اندازه گیری شود این دستگاه با اتصال به یك بن ماری در دمای موردنظر نگه داشته می شود .


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود آزمونهای روغن 30 ص ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل های که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود آزمونهای روغن 30 ص – با برچسب های زیر مشخص گردیده است:
دانلود آزمونهای روغن 30 ص;تحقیق آزمونهای روغن 30 ص;مقاله آزمونهای روغن 30 ص;آزمونهای روغن 30 ص

جدیدترین و بهترین فایل های موجود در اینترنت برای استفاده کاربران در همین سایت گردآوری شده است. در همه زمینه ها می توانید تنها با یک جست و جو فایل خود را پیدا کرده و به سادگی دانلود نمایید. هنگام جست و جوی فایل از کلمات کلیدی موضوع یا عنوان مورد نظر خود استفاده نمایید.

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

همچنین ببینید

پاورپوینت انتقال حرارت دسته مهندسی شیمی

فایل پاورپوینت آموزشی 90 اسلایدی، قابل ویرایش و جامع با موضوع انتقال حرارت 2

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *